90 € FACE MASK ● BEATIFIC HYDRA EXFOLIATOR ● HOT OR NOT ?Σήμερα μιλάμε για την μάσκα προσώπου Hydra Exfoliator από Beatific. Ναι όπως είδατε και στο τίτλο είναι ένα ακριβό προϊόν και είχα την ευκαιρία για πρώτη φορά να δοκιμάσω μία high end μάσκα. Η αλήθεια είναι ότι η επιδερμίδα μου περνούσε μία κακή περίοδο και συνεχώς είχα εξάρσεις ορμονικής ακμής στη περιοχή του σαγονιού κυρίως. Θυμήθηκα λοιπόν ότι πέρυσι είχα κάνει μία θεραπεία με οξέα φρούτων σε ένα κέντρο αισθητικής και ήταν η μοναδική φορά που είχα βοηθηθεί πραγματικά πολύ. Έτσι σκέφτηκα να αναζητήσω μία παρόμοια μάσκα στο εμπόριο, ελπίζοντας να με βοηθήσει εξίσου. Εδώ που τα λέμε τα κέντρα αισθητικής δυστυχώς έχουνε μετατραπεί σε ''μαγαζιά'' και σου πουλάνε τις θεραπείες τους σαν να 'ναι χρυσάφι. Άρα μας αναγκάζουν εμμέσως πλην σαφώς να γίνουμε οι ίδιοι θεραπευτές του εαυτού μας. Μετά από αναζήτηση λοιπόν της ιδανικής μάσκας με AHA κατέληξα στην Beatific. Μου κίνησε το ενδιαφέρον σαν εταιρεία, και επηρεάστηκα περισσότερο από τα θετικά reviews άλλων bloggers. Εγώ την προμηθεύτηκα με -50% από το επίσημο site το οποίο βάζει συνέχεια καλές προσφορές σε όλα τα προϊόντα.


Γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον η Beatific ?
Έμαθα ότι είναι μία ελληνική εταιρεία δερμο-καλλυντικών που έλαβε δράση από το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ. Η Beatific λοιπόν δημιούργησε μία καλλυντική σειρά που αποτελείται από μάσκες και κρέμες προσώπου - σώματος, με αντιγηραντικές ιδιότητες, η οποία προάγει την υγεία της επιδερμίδας χαρίζοντας της λάμψη και νεανικότητα. 
Εγώ συγκεκριμένα επέλεξα από την σειρά αυτή την μάσκα χημικής απολέπισης Hydra - Exfoliator με σύμπλεγμα Multi AHA με αζελαϊκό και γαλακτικό οξύ, που προσφέρει απολέπιση των νεκρών στιβάδων κάνοντας ελαφρύ χημικό peeling το οποίο ενισχύει την γρήγορη κυτταρική ανανέωση. Επίσης, περιέχει και ενυδατικά συστατικά που εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.
Σίγουρα θα αναρωτιέται τώρα κάποιος αφού δεν γράφει το προϊόν από μόνο του αν βοηθάει στην ακμή ή όχι γιατί το επέλεξα;;; Θα λύσω αυτή την απορία ευθύς αμέσως. Έχω διαβάσει αλλά έχω ρωτήσει και δερματολόγους και αισθητικούς αντίστοιχα τη βοηθάει στην αντιμετώπιση της ακμής κτλ. Η χημική απολέπιση και τα οξέα φρούτων μου είπαν ότι είναι ένα από αυτά που μπορούν να βοηθήσουν αρκετά ένα ακνεϊκό δέρμα. Βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι η συγκεκριμένη μάσκα κάνει ελαφριά απολέπιση και σίγουρα δεν συγκρίνεται με αυτή που σου κάνει ο γιατρός. Μιλάμε για πράγματα που κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι και εννοείται ότι σαν προϊόν δεν θα επιτρεπόταν να είναι πιο βαρύ καθώς μόνος σου δεν μπορείς να ελέγξεις ένα χημικό peeling, δεν είσαι ειδικός!


Η εμπειρία μου με την μάσκα...
Η μάσκα Hydra - Exfoliator μοιάζει με λευκή παχύρρευστη κρέμα, την απλώνεις σε στεγνό καθαρό πρόσωπο, δεν στεγνώνει και απλά περιμένεις 10 - 15 λεπτά. Στο διάστημα αυτό είναι πολύ φυσιολογικό να νιώσεις τσούξιμο, εγώ συγκεκριμένα το νιώθω όταν έχω μεγάλα ενεργά σπυράκια και σε μερικά σημεία κοκκινίζω κιόλας. Μόλις περάσουν τα λεπτά ξεπλένω και βλέπω την επιδερμίδα μου κάτασπρη, να λάμπει και να τρίζει από καθαριότητα. Αυτό είναι ένα από τα θετικά που μου αρέσουν πάρα πολύ σε αυτή τη μάσκα. Όμως λόγω των ΑΗΑ περίμενα και πολλά περισσότερα όπως το να βλέπω τα ενεργά σπυράκια μετά την χρήση της πιο ξεραμένα και έτοιμα να υποχωρήσουν. Τουλάχιστον αυτό το αποτέλεσμα είχα στα κέντρα όταν μου κάνανε μάσκες με ΑΗΑ κτλ. Δυστυχώς δεν το παρατηρώ αυτό παρόλο που την χρησιμοποιώ 1 με 2 φορές την εβδομάδα και λογικό είναι να ζητάω πολλά παραπάνω από μία τόσο ακριβή μάσκα δε συμφωνείτε? 
Προβλήματα με ρυτίδες δεν έχω για να σας πω εντυπώσεις. Στο θέμα του καθαρισμού πάντως με άφησε πλήρως ικανοποιημένη, με ορατά αποτελέσματα μετά τη χρήση. Ο βαθύς καθαρισμός είναι ο πιο μεγάλος σας σύμμαχος κατά της ακμής. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό! Και κάτι τελευταίο για να μην μπερδεύεστε. Άλλο τα απολεπιστικά προϊόντα με κόκκους και άλλο τα χημικά πήλινγκ. Σε περίπτωση που έχετε ακμή μην διανοηθείτε να κάνετε απολέπιση στο πρόσωπο με οποιοδήποτε απολεπιστικό προϊόν με κόκκους. Το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να τραυματίσετε τα ενεργά σπυράκια σας και να εξαπλώσετε την ακμή και στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το review. Είμαι στη διάθεση σας για να λύσω τυχόν νέες απορίες. Τα λέμε σύντομα... 


Επίσημο e-shop → Beatific

Roula Κatsarou

No comments:

Post a Comment

I love reading your comments! :)

FOLLOW ME ON INSTAGRAM