20/06/2018

COCOA LOCKS: Μάκρυνε τα μαλλιά σου πίνοντας σοκολάτα!

Διαβάζοντας τον τίτλο είμαι σίγουρη πως είπες ''..τρέλα πουλάει αυτή;; '' και δεν σε αδικώ καθόλου γιατί κι εγώ όταν είδα αυτό το προϊόν για πρώτη φορά στο Instagram, το ίδιο είπα. Κι όμως, είναι  ένα ρόφημα σοκολάτας το οποίο λειτουργεί ως συμπλήρωμα διατροφής, ώστε να σε βοηθήσει να μακρύνεις τα μαλλιά σου και παράλληλα να στα δυναμώσει περισσότερο. Καλά διάβασες... 

σοκολάτα που βοήθαει να μακρύνεις τα μαλλιά σου

Απολαμβάνεις κάθε μέρα την σοκολάτα σου και αυτή δουλεύει για εσένα. Το Cocoa Locks χάρη στη βιοτίνη, το φολικό οξύ, το σελήνιο και τον ψευδάργυρο, σου υπόσχεται πιο μακριά και πιο υγιή μαλλιά από τον πρώτο κιόλας μήνα. Ένα ποτήρι την ημέρα αρκεί για να πετύχεις τον στόχο σου. Χρειάζεσαι μόνο 2 κουταλάκια των 7g Cocoa Locks και 140ml γάλα για ένα ποτήρι κάθε μέρα. Η συσκευασία του κρατάει για 1 μήνα και είναι αρκετά καλό και διατροφικά αν εξαιρέσεις την ζάχαρη. Ειλικρινά αν αντί για ζάχαρη είχαν προσθέσει στέβια ή οποιοδήποτε άλλο γλυκαντικό θα άγγιζε την τελειότητα για εμένα. Κατά τ'άλλα, μην ανησυχείς δεν πρόκειται να σε βαρύνει με πολλές θερμίδες, καθώς 1 ποτήρι ισούται περίπου με 52 θερμίδες (λέω περίπου γιατί δεν μετράω το γάλα). Αν βάλεις το κλασσικό αγελαδινό γάλα, προφανώς θα πάρεις πολλές παραπάνω θερμίδες. Αν όμως επιλέξεις κάποιο τύπου Alpro τότε υπολόγισε ελάχιστες πιο πάνω.
review cocoa locks

Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος που ταλαιπωρεί πάρα πολύ τα μαλλιά του, λόγω των συχνών ντεκαπάζ που κάνω τα τελευταία χρόνια, και δυστυχώς έχω εθιστεί σε αυτό το χρώμα μαλλιών που όσο με ''πληγώνει'' αλλά τόσο με ''πωρώνει''. Γι'αυτό και τουλάχιστον 1 φορά τον χρόνο θα αναζητήσω κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο θέλω να μειώνει την τριχόπτωση και να δυναμώνει τα μαλλιά. Φέτος, βρέθηκε στον δρόμο μου το Cocoa Locks, το δοκίμασα και παρατήρησα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αισθητή μείωση της τριχόπτωσης. Για να σας το πω πιο απλά, εκεί που έχανα 1 τούφα μαλλιά, σε λιγότερο από μήνα κιόλας (φανταστείτε δεν είχα τελειώσει καν το σακουλάκι μου με το Cocoa Locks), παρατήρησα ότι χάνω την μισή. Προφανώς δεν έγινε η τρίχα μου πιο χοντρή αλλά έβγαλα πολλές νέες φύτρες και φυσικά πήρα μερικούς πόντους μάκρος παραπάνω. Επίσης το γεγονός ότι δεν είναι χάπια αλλά ένα γευστικότατο ρόφημα σοκολάτας, είναι ένα τεράστιο συν στα θετικά του, που πρέπει να λάβεις υπόψιν. Το καλύτερο δε το άφησα για το τέλος. Έχουμε επιλογή ανάμεσα σε ζεστή ή κρύα σοκολάτα. Τέλειοοο;; Το γαλάζιο σακουλάκι είναι η ζεστή ενώ το ροζ η κρύα! 
healthy longer hair
Σε περίπτωση τελικά που σας ενδιαφέρει και θέλετε να το δοκιμάσετε, σας έχω εξασφαλίσει κωδικό έκπτωσης 20%. Γράψτε ROULA20 όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και πάρτε το πιο φθηνά! Έρχεται από Αγγλία και φτάνει στην πόρτα σας σε 3-5 εργάσιμες και εννοείται πως δεν πληρώνετε τελωνείο!    
 Βρείτε το ΕΔΩ. ⬅ Shop here!

Αν δεν είναι αυτοί λόγοι για να το δοκιμάσετε;
 Τότε ποιοι είναι; 

Share this PostPin ThisEmail This

No comments:

Post a Comment

I love reading your comments! :)

Copyright © by Chubby Cheeks. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design