16/08/2018

SKINNY COFFEE: Ο ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ

Ξέρω ότι έχεις ακούσει διάφορα για τους καφέδες που βοηθούν στο αδυνάτισμα, σίγουρα έχεις δει παρόμοια προϊόντα και στην τηλεόραση. Ειλικρινά δεν γνωρίζω να σου πω το κατά πόσο είναι αλήθεια αυτά που λένε. Εγώ ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με την εταιρεία SKINNY COFFEE CLUB,  η οποία μου έστειλε να δοκιμάσω το πρόγραμμα για 28 ημέρες και με διαβεβαίωσε ότι πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από αυτόν τον καφέ, ακόμη και υπέρβαροι. Βέβαια, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και αν έχεις φυσιολογικά κιλά για να κάνεις μία συντήρηση, να χάσεις λίπος και πόντους τοπικά. Δεν είναι απαραίτητο να το ξεκινήσεις μόνο για απώλεια κιλών. Έτσι αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με το skinny coffee.

skinnycoffeeclub

Στην αρχή λοιπόν είχα ξεκινήσει να πίνω το καφεδάκι μου κάθε μέρα όπως λέει το πρόγραμμα και παράλληλα να το συνδυάζω με πιο προσεγμένη διατροφή και καθημερινή άσκηση, όπως ακριβώς με συμβούλεψε η εταιρεία. Τις 2 πρώτες εβδομάδες ήμουν απόλυτα σωστή και τα έκανα όλα αυτά. Τις επόμενες ημέρες όμως δεν ήμουν συνεπής. Λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων, παράτησα την γυμναστική, όσο για την διατροφή μου τι να σας πω, κάθε μέρα delivery. Παρ'όλα αυτά εξακολουθούσα να πίνω το skinny coffee μου καθημερινά. Ξέρω ότι μέχρι στιγμής δεν βρήκες λογική στις κινήσεις μου, όμως οφείλω να σου πω ότι μόλις πέρασαν 28 ημέρες ήμουν μείον 1 κιλό και είχα χάσει και πόντους τοπικά σε κοιλιά και γλουτούς. Πράγμα που ήθελα! Δεν πιστεύω ούτε στην τύχη, ούτε στις διαφημίσεις, ούτε πουθενά. Πιστεύω μόνο σε εμένα και στην κρίση μου, γι'αυτό και από την στιγμή που είδα άμεσα αποτελέσματα και το πρότεινα στους δικούς μου ανθρώπους, λέω γιατί να μην το προτείνω και εσάς;;; 
skinnycoffeeclub discount code ROULA20

Εφόσον λοιπόν είχα αποτελέσματα εγώ που δεν ακολούθησα και τόσο πιστά τις οδηγίες, φαντάζομαι τι αποτελέσματα θα έχετε εσείς εάν ακολουθήσετε κατά γράμμα το πρόγραμμα συνδυαστικά με διατροφή και άσκηση. Ακόμη και της γυμναστικής να μην είσαι λέει το skinny coffee, μπορείς να κάνεις κάτι εναλλακτικό! Π.χ πιες το skinny coffee καφεδάκι σου και μετά κάνε μια βόλτα και περπάτησε για 1 μισάωρο ή ανέβα σκαλιά. Δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο τελικά να χάσετε βάρος. Μία δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει και θα χαρώ πολύ να μου γράψετε και τα δικά σας αποτελέσματα. Σας έχω εξασφαλίσει τον εκπτωτικό κωδικό ROULA20 για να το πάρετε με 20% έκπτωση και πραγματικά εύχομαι να λειτουργήσει και εσάς τόσο γρήγορα όσο σε εμένα. Μην ξεχνάτε όμως ότι όλα είναι και θέμα μεταβολισμού υπάρχει ο αργός, υπάρχει και ο γρήγορος. Πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο, τα συστατικά που περιέχει το skinny coffee, θα ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό σας

lose weight 28 day program

Τα συστατικά που περιέχει είναι τα εξής: στιγμιαίος καφές, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού,γκαρσινία καμπότζια και σιβηριανό ginseng. Κάποια τα γνωρίζετε, κάποια όχι, σημασία όμως έχει ότι την δουλειά τους την κάνουν. Ενεργοποιούν τον μεταβολισμό μας, βοηθούν στην μείωση της όρεξης, στην καύση του λίπους και στην απώλεια του σωματικού μας βάρους. Ναι καλά διάβασες αυτή είναι η μυστική συνταγή του skinny coffee. Αυτά τα 4 συστατικά όσο απλά και αν σας ακούγονται, μας βοηθούν στο να επιτύχουμε τον στόχο μας. 
Αυτή ήταν η εμπειρία μου με το skinny coffee instant edition! Τώρα δοκιμάζω και το 28 Night Program, δηλαδή την ντεκαφεινέ εκδοχή του και σύντομα θα σας γράψω την άποψη μου και γι'αυτό, οπότε μείνετε συντονισμένοι!  

Share this PostPin ThisEmail This

No comments:

Post a Comment

I love reading your comments! :)

Copyright © by Chubby Cheeks. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design