31/01/2019

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΜΟΥΚΙΔΟΥ

Η τελική πινελιά σε ένα outfit είναι πάντοτε τα αξεσουάρ και ίσως και το δυσκολότερο βήμα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να ολοκληρώσουμε σωστά ένα σύνολο. Όμως, να θυμάστε ότι τα χρειαζόμαστε σε κάθε μας εμφάνιση, διότι καθορίζουν το στιλ μας και μας προσδίδουν χαρακτήρα, προσωπικότητα και δυναμισμό!

sofi moukidou jewellery

Σήμερα θα σας δείξω κάποιες προτάσεις κοσμημάτων από την ελληνίδα σχεδιάστρια Sofi Moukidou για να θαυμάσουμε μαζί μερικές από τις δημιουργίες της. Ως λάτρης του mix 'n' match δεν γινόταν να μην εντυπωσιαστώ με αυτά τα κομμάτια, τα οποία έχουν αίσθημα πρωτοπορίας. Βλέπουμε συνδυασμούς του vintage με το σύγχρονο, πάντρεμα του ροκ με το glam, ημιπολύτιμους λίθους να συναντούν πιο απλά υλικά και γενικότερα πολλά παιχνίδια αντιθέσεων.
greek designer sofi moukidou

Η Sofi Moukidou μας προτείνει έντονα, ζωηρά χρώματα, μοναδικούς συνδυασμούς και εντυπωσιακά σχέδια. 
Τι λες θα το τολμήσεις;;;

προτάσεις κοσμημάτων

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το στιλ σου! Δοκίμασε να φορέσεις ένα statement αξεσουάρ και πίστεψε με θα απογειώσεις ακόμη και το πιο απλό look. Ένα κλασσικό λευκό t-shirt ή ένα πουλόβερ για παράδειγμα, θα αναδειχτεί τέλεια αν επιλέξεις να του προσθέσεις ένα εντυπωσιακό και επιβλητικό κολιέ. Σκέψου το, έστω και ένα μόνο ιδιαίτερο κόσμημα μπορεί να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει όλο το σύνολο!

shop unique jewellery

Ανακάλυψε όλη την συλλογή στο sofimoukidou.com
Βρες την επίσης σε facebook και instagram. 

Share this PostPin ThisEmail This

No comments:

Post a Comment

I love reading your comments! :)

Copyright © by Chubby Cheeks. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design